Hopp til innholdet
Home » Blogg » Kartsymboler

Kartsymboler

Avis med tekst

Det mange ikke tenker på lengre, og som mange ser på som litt gammeldags er kartsymboler. Før var dette allemannslære, men nå virker det bare som om det gjelder for spesielt interesserte. Sørlandsgaloppen er an av de institusjonene som dyrker orientering og som faktisk bruker disse symbolene daglig.

Prøv deg fram!

Det kan være utrolig viktig å lære seg både kart og kompass, rett og slett fordi du vet aldri når du ville få behov for denne kunnskapen. Det er også derfor en rekke mennesker begynner med orientering, fordi de trives godt med å lære nye ting, samtidig som de ønsker å være fysisk aktive.

Det er nesten garantert at du kjenner noen som driver med orientering. Så hvorfor ikke ta kontakt med dem for å finne ut hvordan du kan bli med? Det kan hjelpe deg på veldig mange måter, både mentalt og fysisk. Det å lære en ferdighet vil endre hvordan hjernen din funker på en positiv måte.

Man lærer så lenge man lever

Dette er et kjent utsagn, men det burde heller være fokus på at man burde lære så lenge man lever. At man selv tar initiativ til det. Det er også derfor Kartsymboler kan spille en stor del av denne læringsprosessen. Det er rett og slett en gammel kunst som bør tas videre!

Stikkord: