Hopp til innholdet
Home » Blogg » Orientering på nett

Orientering på nett

Kompass kart skog

sørlandsgaloppen finnes alt om orientering. Lurer du på hva det egentlig er eller har du allerede bestemt deg for å kaste deg på bølgen, besøk oss først. Mange spesialutvalgte tips for å bli en optimal orienteringsløper, vi de eneste i bransjen som deler på nett.

Styrke i hvert steg

Vi har samlet all informasjonen du må ha for å kunne begynne og løpe orientering. Få de beste tipsene og hvordan du kan gå frem for å bli en orienteringsløper med en gang. Vi hjelper deg med valg av utstyr og anbefalinger om hvilket kosthold som trengs for best yteevne.

Hopp på bølgen som herjer landet, du og. Med Sørlandsgaloppen har du all informasjonen du må ha, samlet på ett og samme sted. Ikke kast bort tiden på å finne informasjon, men bruk den heller på å komme igang. Sørlandsgaloppen er en motivasjonsside for alle som liker orientering, både utøvere og seere.

Spenning hele veien

Alt du trenger å vite om orientering på nett finner du hos oss på Sørlandsgaloppen. Vi har samlet alt av tips og utstyr du trenger for å bli en god orienteringsløper. Enten du løper som hobby eller ønsker å bli profesjonell eller allerede er profesjonell, finner du alt hos oss.